'Ik ben heel blij dat u tijd voor mij heeft kunnen vrijmaken, zodat ik u heb leren kennen en dat u mij ook kunt helpen met het nòg beter en aardiger kunnen zijn voor andere mensen.'

'Ik geef u mijn complimenten voor uw heldere en duidelijke uitleg. Ga zo door! Ik heb enige tijd geleden met genoegen naar u zitten kijken op de beurs. Heerlijk hoe u mensen ook zo op hun gemak stelt.'

'Ik voel me bij u heel erg prettig. Persoonlijk moet ik ook zeggen, dat ik hoopte, dat u hier weer aanwezig was.'

'Ik kom terug, omdat u veel indruk op me gemaakt heeft. De fase waar ik toen in zat, beschreef u feilloos. Mijn broertje, die er weinig geloof in had, viel bijna van zijn stoel van de dingen die u vertelde.'

'Het vertrouwen, en het gevoel hebben: “Dit is het”. Misschien is het toch de aantrekkingskracht, Indisch! Ik ben naar de beurs gegaan om jou te ontmoeten.'

'Dit gesprek over mijn handen vond ik heel fijn. Ik vind deze mevrouw heel goed. Het was ook zeer duidelijk. En goed te begrijpen voor mij.'

'Lieve Carla, Ik wil je bedanken voor je goede hulp. Ik vond het gesprek heel verhelderend en ik heb er heel veel aan! Ik denk iedere dag nog aan de dingen, die je tegen me hebt gezegd. Je bent een bijzonder mens! Veel geluk toegewenst in je leven. Liefs.'

'Ik heb lang gewacht om hiernaar toe te komen, omdat ik niet graag in de belangstelling sta. Nu ik hier ben, vind ik dit heel verhelderend en ik heb het gevoel, dat dit veel voor mij zal doen.'

'Hallo Carla, Dit is de 4e keer dat ik bij je kom en dat geeft mij een goed en fijn gevoel. Ik wil graag weten waar ik nu sta.

Liefs, Eva'

'Tot mijn verbazing heb ik ondervonden dat er heel veel te leren valt uit mijn handen. Carla, een fijne collega vertelt mij er heel veel van. En het klopt in zeer grote mate.

Dank, Ingrid'

'Ik ben voor mijn gevoel al vanaf kind niet gelukkig. Ik ben bij u om te kijken naar al mijn angsten en onzekerheden, die mij mijn hele leven al beïnvloeden. Ik voel mij gevangen in mijn eigen lijf. Dank voor uw adviezen, ze hebben mij gesterkt. Ik ga aan de slag.

Geertje'

'Op zondag 15 december 2013 heb ik een bijzonder consult gehad van Mevrouw Carla. Dit consult heeft mij inspiratie gegeven om mezelf verder te ontwikkelen. Met name mijn eigenwijsheid is een belangrijk aspect, waar ik aan zal moeten gaan werken. Carla heel erg bedankt voor dit stukje “Mentale voedsel”!

Mary'

'Beste Mw. Bronkhorst,

Hierbij mijn fijne ervaring, die u ons heeft gegeven.

Mijn Zoon die al een jaar niet zichzelf was en in een relatie zat, die hem benauwde, maar helaas blind en doof was en er niet uit kwam. Hij was echt verloren in zichzelf, zijn zelfvertrouwen was hij kwijt.

Gelukkig kwamen we bij u terecht en u heeft hem laten inzien wat hij waard is, moed gegeven en sterk gemaakt. Want 2 dagen erna gingen zijn ogen inderdaad open en hij heeft een punt achter z’n relatie gezet. Wij waren in het begin sceptisch, omdat het een aan-en-uit-relatie was en hij ging eraan kapot en toch begon hij er weer aan.

Maar gelukkig zagen wij als ouders dat het dit keer anders was. Onze lieve spontane zoon was terug, hij was opener en spraakzamer tegen ons. Het leek wel of hij uit een nare droom kwam.

Lieve oma Carla (zo noemen wij u nu) wij zijn zó blij met deze gebeurtenis en ook hij kan zich niet voorstellen dat hij dit allemaal heeft laten gebeuren. Hij is nu veel gelukkiger met zichzelf, hij voelt zich zo bevrijdt en ziet dit nu hoe hij het NIET MOET DOEN.

Hij staat nu positiever in het leven. yeahhh, iedereen is happy thuis.

We sluiten het jaar 2013 heel positief en gelukkig.

DANK U WEL.

Wij willen ook U fijne feestdagen wensen en een gezond 2014.'

Beste mevrouw Bronkhorst,

Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen twijfel. Had ik maar in eerste instantie naar u geluisterd dan was ik van mijn probleem af. Nu ben ik niet verder gekomen, terwijl u mij de weg wees, maar ik wou meer weten. Ik ben er alleen maar geestelijk en financieel armer op geworden. Spijt komt altijd te laat. Dank u voor uw tijd en geduld.

Liefs, Asha

Hoi Carla,

Een goede beurs in Vlaardingen toegewenst. Leuk al je verhaaltjes, opmerkingen en dankbetuigingen te kunnen lezen. Succes toegewenst!

Liefs, Rita

Ik zit vandaag bij Carla Bronkhorst. Ze leest mijn handen. Zie heeft me veel verteld over mijn kwaliteiten. Dank voor je uitleg. Ik weet nu dat ik moet relativeren en mijn best doen om mijn doel te bereiken. Uiteindelijk kan ik het wel.

Irma

Lieve Carla,

Tijdens ons gesprek is mijn hoofdpijn opgelost. Het is fijn om de bevestiging te krijgen, dat ik een zonnig en gezegend mens ben. De kleuren en woorden zullen nog een tijdje in mijn hoofd rond “spoken”. Ik vind uw uitleg en raad net als uw stem helder.

Dank u voor uw tijd. Liefs, Ingrid

Ik vind het gesprek heel leuk en erg interessant. Goed uitgelegd, maar er zijn heel veel dingen die ik zelf moet doen en leren, dat heb ik wel in de gaten. Dank je wel dat ik mocht komen praten en tot ziens.

Eefje K.

Dit gesprek vind ik heel erg goed. Het doet me wel iets. De kleuren spreken me wel aan. Ik weet echt niet of ik mijn schoonmoeder kan vergeven, maar ik zal hetgeen je mij hebt geleerd proberen in de praktijk te brengen. Je hoort ongetwijfeld nog van mij.

Tot ziens, Irene de G.

Ik ben naar u toegekomen zonder verwachtingen. En wat ik als grappig ervaar, is dat ik hetzelfde eigenlijk van mezelf had kunnen zeggen. Ik heb het gesprek als leuk ervaren. Ook moet ik toegeven dat het allereerste wat u tegen mij zei, me wel deed opkijken. Ik denk wel eens over mijn problemen na, maar praat er met niemand over. Fijn dat u naar mij geluisterd heeft.

Chrisje de B.

Ik zie alles weer helder en ik heb de sessie als prettig ervaren. Ik weet zéker dat ik er wat aan heb. De wil en motivatie zijn er in elk geval. Alleen door de sessie, is alles duidelijker geworden. Ik weet wat ik moet doen.

Wat ben ik blij dat ik bij je geweest ben. Alleen de tijd was te kort. Dank voor je liefde. Je hebt me de ogen geopend. Fijn dat je me wilde ontvangen. Ik kom zéker nog terug, misschien wel voor enkele cursussen.

Jouw verhalen spreken me erg aan. Ik heb ze allemaal gelezen. Ga zo door Carla!

Er is me verteld hoe ik het geluk in mijn heden kan doorvoeren naar de toekomst, met welke richtlijnen ik dat kan bereiken. Er is advies gegeven, waar ik over na zal denken.

Ik vond het erg interessant. Heel veel dingen die verteld zijn, klopten wel. Ik weet heel eerlijk gezegd niet of ik hier iets mee ga doen, maar vind het wel heel fijn om te weten.